Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Az Alba Volán letarolta az Újpestet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 16.

ImageAz Újpesti TE ellen léptek pályára az Alba Volán 19 jégkorongozói. Sportolóink teljes kerettel vettek részt az összecsapáson, így tehát a három új légiós – Alen, Ackeström és Satosaari – is lehetőséget kapott a bizonyításra. A mérkőzésen az Újpest nem tudta felvenni a versenyt a fehérváriak lendületével - ismét győztek hokisaink!

Tovább...
 
Videoton FC - Budapest Honvéd: 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 16.

ImageA bajnokság eddig lejátszott négy meccse közül a negyediket is megnyerte a Vidi, folytatódott a remek széria. Ráadásul mind a négy sikerre más jelző illik: most ez a magabiztos volt. Doktor Mezey György csapata - bizonyítva, hogy "hosszú a kispad", hiszen korábban kulcsembernek számító játékosok nem kezdtek - egy pillanatnyi esélyt sem adott ellenfelének, fölényben játszva győzött. Az ellenfél legjobbja - ez is Alveséket dícséri - a kapus, Németh Gábor volt.

 
Ingyenes buszok indulnak a szombati meccsre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. augusztus 15.

ImageA Videoton Baráti Kör a most szombati, Budapest Honvéd elleni mérkőzésre ingyenes szurkolói buszokat indít a Csapó utcából 16.45-kor és 17.00 órakor. Visszaindulás Sóstóról a Csapó utcába 19.35-kor. A Vidi eddig összesen 79 alkalommal játszott a Honvéd ellen. Ezekből a mérkőzésekből 26 piros-kék győzelem, 14 döntetlen és 39 vereség született, amelyek során a Vidi 84 gólt rúgott és 123-at kapott.

 
Megint a délelőtt sikerült jobban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 15.

ImageBékéscsabán, a Panoráma Hotel Kupán két mérkőzést játszott az Alcoa FKC csapata pénteken. Pálfay Károly satóreferenstől megtudtuk, hgy délelőtt az EHF-Kupában is induló szerb Kikinda ellen győzni tudtak Bernataviciutéék, ám a szövetségi kapitány, Mátéfi Eszer által edzett házigazdák délután jobbnak bizonyultak a Fehérvárnál.

Tovább...
 
Ötvenszázalékos a Honvéd Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 15.

ImageA Kaposvárt legyőzte (3-1), az MTK-tól kikapott (1-2) a Honvéd a bajnokság eddigi szakaszában, a Debrecen elleni mérkőzését a Panathinaikosz elleni gálamérkőzés miatt elhalasztotta. A mérleg ötvenszázalékos (egy győzelem, egy vereség), s tulajdonképpen ötvenszázalékos volt a teljesítmény a nemzetközi porondon is: a Fenerbahce ellen az idegenbeli mérkőzés nem sikerült jól (1-5), ám a hazain helyt állt (1-1) Sisa Tibor csapata.

Tovább...
 
Nincs szükség műtétre Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 14.

ImageA válogatott edzőmérkőzésén térdsérülést szenvedett Pastrovics Melinda volt a Fehérvár TV Ziccer magazin című műsorának a vendége. Az interjúban az Alcoa FKC kapusa elmondta, hogy az orvosok részleges keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak nála, nincs szükség műtéti beavatkozásra, de minimum négyhetes intenzív rehabilitációra van szükség a felépüléséhez.

Tovább...
 
A Honvéd elleni statisztikánk Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 14.

ImageAz évek hosszú során a fehérvári és a fővárosi egyesület összesen 79 alkalommal játszott egymás ellen. Ezekből a mérkőzésekből 26 piros-kék győzelem, 14 döntetlen és 39 vereség született, amelyek során 84 gólt rúgtunk és 123-at kaptunk, az utolsó kettőt éppen az idén tavasszal a Sóstón. Eddig 40 összecsapást játszottak Fehérváron és eggyel kevesebbet Kispesten. A fehérvári összecsapások mérlege: 19 győzelem, 8 döntetlen és 13 vereség, míg a gólarány 60-48. Ugyanakkor idegenben mindösszesen hétszer sikerült nyernünk, emellett 6 egállal és 26 vereséggel végződött találkozó van a hátunk mögött.

Tovább...
 
Szombaton a PMFC az ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. augusztus 13.

ImageTegnap délután az MLSZ-ben megtartották a Magyar Kupa 2. körének sorsolását, amelyben már az NB-II-es csapatok is érdekeltek. A kialakult párosításnak megfelelően a Videoton II a Győr-Sopron megyei, másodosztályban érdekelt Börcs gárdája ellen kezdi meg MK szereplését. A találkozó időpontját augusztus 20-án, csütörtökön 16.30 órára tűzték ki, ám a fehérvári klub kezdeményezi, hogy a mérkőzést hozzák egy nappal korábbra, mivel a VFC II szombaton a Gyirmót ellen játszik bajnoki mérkőzést.

Tovább...
 
Székesfehérvár bekapcsolódott a Moto GP-be Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 13.

ImageSajtótájékoztató keretében fogadták a Városházán Johann Zarcót, a Moto GP 125 kcm kategória francia versenyzőjét, aki a hétvégi, Brnóban rendezendő Cseh Nagydíjon a város emblémájával ellátott bukósisakban áll rajthoz. A fejvédőt a fiatal versenyző felajánlotta Székesfehérvárnak.

Tovább...
 
Hihetetlen elszántság Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. augusztus 13.

ImageRádl Tímea a Ferencváros elleni szombati mérkőzésen súlyos arccsont-sérülést szenvedett. Miután a röntgenfelvétel nem mutatott törést, az Alcoa FKC beállója vállalta a játékot a vasárnapi meccseken, melyek közül a Debrecen ellenit végigjátszotta, a Veszprém ellenin viszont újabb ütés érte az arcát a második félidő elején, mely után már nem térhetett vissza a pályára.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Tolvanen nyugodt, de kőkemény profi Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 12.

Image"Határozott, céltudatos, de egyben következetes is, aki már az első pillanatban jelezte az elvárásait. A módszereiből a szurkolók talán csak annyit vesznek észre, hogy nyíltabban, bátrabban támad a csapat.” Mindezt Énekes Lajos, csapatunk másodedzője nyilatkozta honlapunk megkeresésére. Mint tudott, Énekes Lajos több trénerrel is dolgozott már együtt a kék-fehérek sikeréért, s immár egy hete Jarmo Tolvanen irányításával készül a gárda.

Tovább...
 
<< Első < Előző 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6480 - 6490 / 7441